spg

      exclusive  ecg  ecg

Klub Satelit – Najlepši zamak na Zlatiboru!

Klub Satelit jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Dobitnik je brojnih priznanja za kvalitet rada.

Tri najvažnije karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost, nesvakidašnje prijatan ambijent i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 12000 zadovoljnih gostiju.

Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni tako da ispunjavaju očekivanja i zahtevnijih hedonista.

Satelit Košutnjak – Sve najbolje!

Organizujte venčanje, proslavu, promociju ili poslovni događaj po sopstvenoj zamisli kraj bazena u srcu košutnjačke šume

Satelit Travel – Lepo se provedite!

Turistička agencija – putovanja za ceo svet u više od 150.000 objekata za nove kijente, prijatelje, članove i vip klijent

Premium Exclusive

Najsavremeniji licencirani sertifikovani sistemi za spavanje – ortopedski, antilergijski i antibakterijski proizvodi za bolji san: kreveti, dušeci, jastuci, podloge, prekrivači…

East Consulting Group (ECG)

Nastala je rukovođena potrebom da se perspektivne industrije i novi trendovi iz Evropske Unije prenesu na tržišta jugoistočne Evrope
umrežavanjem strukovnih udruženja i kompanija razmenom informacija, ideja i ljudi, i time otvore nove poslovne mogućnosti i unaprede postojeće.
East Consulting Group posluje na tržištu regiona jugoistočne Evrope kroz mrežu konsultanata u oblastima određenih industrija.

eu

SOFO

SATELIT PREMIUM GROUP DOVODI VAM SOFO BUDUĆNOST

SOFO program pokušava da pomogne klijentima u prevenciji zdravstvenih problema, kao i da povećaju kvalitet života i uživanja u njemu. Ovi sofisticirani proizvodi stižu iz Japana i najpre će u Srbiji, a potom i u regionu i Evropi, sigurni smo, postati novi članovi naših porodica.

SOFO masažni program, u prvoj fazi, sadrži pet izuzetno kvalitetnih i dostupnih fitnes i masažnih proizvoda, koji su svojom estetikom i udobnošću već zadovoljili izuzetno zahtevno japansko tržište.

O japanskoj efikasnosti i pedantnosti znamo skoro sve. I oni su konačno našli partnera za Srbiju i region – SATELIT PREMIUM GROUP.

sofo


SATELIT PREMIUM GROUP
Milentija Popovića 5, Hyatt Regency, Beograd
Phone: 011/ 44 22 093
Mobile: 063/ 550 050
Email: info@satelitgroup.com
Copyright 2013. Satelit Group Serbia | All Rights Reserved.