top of page
Сателит Ресиденс Македонија                                                                                                                                                                                               

​​

Сателит работи од 2003 година во Република Северна Македонија со менаџерски тим кој преку продажба, маркетинг и консалтинг е ориентиран кон градба по највисоки стандарди. По изградбата на хотелот Сателит Лукс на Златибор, како и најновиот проект Сателит Резиденс, ги пренесуваме нашите искуства. Нашите капацитети се изградени со современи технологии, паметни системи, а совршенството е комплетирано со енергетски пасош, алуминиумска столарија, италијанска гранитна керамика, подно греење итн.                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                                                   

                                               

 

                                                                                                                                              

Logo Satelit Resorts PNG TRANSPARENT.png
Flag_of_North_Macedonia.svg.png

Kontakt - Srbija

SATELIT RESORTS

Hotel Hyatt, Milentija Popovića 5 

Beograd

Srbija
Tel: +381 63 333 443

Kontakt - Severna Makedonija

SATELIT RESIDENCE

Bul. Jane Sandanski 113b-20

Skoplje

Severna Makedonija
Tel: +389 70 333 002

bottom of page